Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Δημοτικών Σχολείων

Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου οι σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Δημοτικών σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για το τρέχον σχολικό έτος 2023-24 με το άθλημα της Πετοσφαίρισης. Οι αγώνες έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της ομαδικότητας, της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών και του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αντίπαλων ομάδων.

Το σχολείο μας που συμμετείχε με τη μεικτή ομάδα αγοριών/κοριτσιών από την Ε΄και ΣΤ΄τάξη σημείωσε 4 νίκες στους 5 αγώνες που έπαιξε και ήρθε πρώτη στον όμιλό της! Τα παιδιά διαγωνίστηκαν με πάθος επιδιώκοντας τη νίκη όμως διατήρησαν ένα όμορφο κλίμα σεβασμού όπως αρμόζει στον υγιή αθλητισμό! Γιατί ο αθλητισμός είναι και πρέπει να είναι πάνω από όλα χαρά! Ενώνει τους ανθρώπους και δεν τους χωρίζει!

Ευχαριστούμε θερμά τον γυμναστή του σχολείου μας κ. Κώστα Αποστολίδη για την οργάνωση και καθοδήγηση των παιδιών και φυσικά συγχαίρουμε τα παιδιά που τίμησαν με την εξαιρετική τους εμφάνιση το σχολείο μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα να απολαμβάνουν πάντα στη ζωή τους ωραίους αγώνες και να δικαιώνονται οι κόποι τους!